Schoonmaak in scholen

SCHOONMAAK IN SCHOLEN


Continuïteit

  Schoonmaken in scholen is een vak apart. Het moet efficient en regelmatig gebeuren, en je moet een partner hebben die in continuïteit kan voorzien. De schoonmaakdiensten van Q3 Facilities kunnen u deze diensten bieden. Neem contact met ons op voor een bestek en werkplan.

Smart Cleaning

  Q3 Facilities is niet alleen gekend om zijn maatwerk en “persoonlijke” dienstverlening, maar ook om zijn facilitaire innovatie. Schoonmaken kan sneller en daardoor goedkoper, en dit zonder toe te geven op de kwaliteit. Dit kan alleen gerealiseerd worden door de loonkost te drukken, met ander woorden, door efficiënter te werken. En dit is mogelijk door écht aan smart-cleaning te doen door onder meer nano-technologie in te zetten.

Ervaring en Referenties

  Q3 Facilities heeft een uitgebreide en jarenlange ervaring in het werken met onderwijsinstellingen uit het hele land; van kinderdagverblijven tot universiteiten en aanbieders van volwassenenonderwijs. Referenties kunnen verstrekt worden.

Veelzijdigheid

  Onderwijsinstellingen en scholen die van de schoonmaakservices van Q3 Facilities profiteren van de zekerheid dat we alle soorten schoonmaak kunnen leveren, van dagelijkse schoonmaak op contractbasis tot dieptereiniging van tapijten, ontsmettingsreinigingen, gespecialiseerde schoonmaak van sanitair en diepgaande keukenreiniging.
  Onze schoonmaakploegen kunnen ook gevels reinigen en behandelen, dakgoten reinigen, met de hoge drukreiniger speelplaatsen, speeltuigen en parking een beurt geven, graffiti verwijderen, groenonderhoud tot zelfs belijning weghalen of vervangen.
  Voor universiteiten kunnen we ook schoonmaak voor studentenhuisvesting bieden, bestaande uit dagelijkse schoonmaak in de gemeenschappelijke en private ruimtes.

+31 40 235 0697

Schoonmaak in scholen
Schoonmaken in school

Schoonmaak in het onderwijs

By

Regelmatig reinigen. En desinfecteren! Het doel van elke facility manager is om de faciliteit veilig, schoon en goed onderhouden te... read more
Bamboo mondmaskers

Duurzame Bamboo mondmaskers (ECO)

By

Bamboo Belgium is een fabrikant van duurzame kledij in bamboevezels. Bamboo heeft productiecapaciteit in Portugal waar de medewerkers in... read more
sanitair coating

Sanitair coating

By

Nano technologie optimaliseert het onderhoud van sanitaire installaties. Eén van de meest succesvolle toepassingen van de nano technologie is wel... read more