Onderhoud sanitair

Onderhoud van sanitair in scholen, bedrijven en de zorgsector

Reiniging, langdurige bescherming en een kraaknet sanitair, daar staat Q3 Facilities garant voor.


Pro-actief onderhoud van commercieel sanitair en IoT.

Automatische kranen, automatische zeepverdelers, sensoren op urinoirs en automatische verlichting vinden meer en meer hun toepassing in het commerciële sanitair. Ze zijn absoluut noodzakelijk om enerzijds energie- en waterverbruik te verminderen, maar nu ook om het risico op besmetting te minimaliseren.

Deze technologieën, die nog zullen toenemen met de komst van IoT, zijn vandaag al een nieuw aandachtspunt voor de onderhoudsteams. Q3 Facilities kan deze “slimme” toepassingen in kaart brengen en het noodzakelijke onderhoud ervan aan het sanitair onderhoudsschema toevoegen.

Q3-onderhoud-sanitair

Onderhoud sanitair in de zorgsector.

Onderhoud van commercieel sanitair is al meer dan 20 jaar één van onze hoofdactiviteiten. Q3 Facilities volgt strikt de saneringsnormen en zorgt ervoor dat alle toiletten op de werkplek veilig, hygiënisch en gemakkelijk toegankelijk blijven.

Bovendien optimaliseren wij de onderhoudskosten aanzienlijk. Ondermeer door een voorbehandeling met ons Q3 nanoproduct zal het onderhoud veel efficiënter en sneller verlopen, hetgeen een rechtstreekse besparing op uw onderhoudsbudget betekent!

Q3 Facilities is erg flexibel. Ook na de werkuren, s’nachts of tijdens het weekend kunnen onze teams ingezet worden. Q3 Facilities staat altijd paraat!

Reiniging en onderhoud van alle sanitair in scholen en bedrijven.

Q3 Facilities kan zelf instaan voor de opvolging en planning van uw sanitaire hygiëne en kan, indien gewenst, ook de producten en materiaal stock aanleveren en/of beheren.

Veel sanitaire apparaten en armaturen werken tegenwoordig met batterijen. Q3 Facilities kan dit opvolgen en deze batterijen ad-hoc of preventief vervangen zodat de continuïteit in uw sanitaire processen gegarandeerd blijft.

Vermits wij ook loodgieters, elektriekers en renovatieteams in dienst hebben kunnen we ook een oplossing bieden aan kleine en grote gebreken. Voor een kraaknet en zorgeloos sanitair moet je bij Q3 zijn.

Q3-onderhoud-sanitair
Q3-onderhoud-sanitair

Onderhoud sanitair van sportfaciliteiten.

Sportfaciliteiten hebben dikwijls speciale aandacht nodig. Gemeenschappelijke doucheruimtes en kleedkamers vormen al snel een bron van schimmel en opstapeling van bacteriën door de vochtigheid. Regelmatige reiniging is zelden voldoende. Speciale aandacht voor vloeren en muren is eveneens noodzakelijk. Q3 Facilities behandelt deze vloeren en muren met speciale producten op basis van nano-technologie waardoor ze vuil en water afstotend worden.

Raadpleeg ons zeker eens voor meer informatie en referenties.

Als u een project heeft dat u wilt bespreken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

+31 40 235 0697