Luchtreiniger

Efficiënte luchtreiniging en ontsmetting door synbiotica verneveling

SYNBIO SHIELD CROSSPROTECTION voor maximale infectiecontrole!


WAAROM Synbio Shield Crossprotection ?

Om jezelf, je werknemers, je klanten en alle dierbaren rondom jou maximaal en op een veilige, duurzame manier te beschermen tegen ziektekiemen.

WAT is Synbio Shield Crossprotection ?

Synbio Shield is een totaaloplossing voor infectiecontrole via reiniging, handhygiëne en luchtverneveling. Synbio Shield vormt een beschermend microbioom (= totaal van alle micro-organismen) op alle oppervlakken in onze omgeving, op onze huid en zelfs op de slijmvliezen in onze neus. Dit beschermend microbioom kan je net als ziektekiemen doorgeven aan anderen om ook hen te beschermen en gezonder te maken!

HOE werkt Synbio Shield Crossprotection ?

Synbio Shield producten werken op basis van 100% natuurlijke synbiotica; dat is de combinatie van Bacillus probiotica en prebiotische suikers. De probiotica zorgen onmiddellijk voor een laag goede micro-organismen en de prebiotische suikers stimuleren de verdere groei en stabiliteit van een gezond microbioom. Dit biedt een permanente bescherming en verlaagt het infectierisico tot 10.000x in geval van virussen!

Het programma omvat synbiotische reinigingsproducten, handhygiëne en een volautomatisch vernevelsysteem via ultrasoon apparaten.

SYNBIO : Synbiotische producten
SHIELD : Beschermend microbioom
CROSSPROTECTION : Overdraagbare bescherming

synbio

Door het Synbio Shield aan te brengen via reiniging en verneveling, wordt een gezond microbioom verspreid, waardoor het risico op ontwikkeling en verspreiding van ziekteverwekkers sterk wordt verlaagd. Het continue reinigende effect van het Synbio Shield resulteert in een zuivere, kiemvrije omgeving, een actieve geurcontrole en een veilig
microbioom om je heen.

synbio

Synbio Shield bevat probiotische bacteriën waarvan is aangetoond dat deze de besmettelijkheid van vele soorten virussen verminderen. Hoewel de rechtstreekse verspreiding van virussen tussen mensen niet te voorkomen is, zal Synbio Shield het risico op een virale besmetting drastisch verlagen. Dit betekent dat zelfs als u een virus oploopt, de kans dat het u verder infecteert en ziek maakt, aanzienlijk wordt verkleind.

synbio

Inhalatie van de Synbio Shield-synbiotica tijdens en na het vernevelen is gegarandeerd veilig. Wanneer de synbiotica via de mond en neus ingeademd worden, zullen ze een beschermend goed microbioom installeren. Dit helpt om aanwezige vuildeeltjes te verwijderen en zodoende het risico op infecties te verlagen. Synbio Shield zuivert HVAC units en verlaagt het risico op verspreiding van vervuilde lucht.

synbio

Het Synbio Shield-programma bevat ook producten voor handhygiëne die een veilig microbioom op uw huid aanbrengen. Een veilig microbioom beschermt tegen de verspreiding van ziekteverwekkers. Synbio Shield garandeert veilige handhygiëne en verlaagt het risico op huidbeschadiging.

  • Hang of plaats de Synbio® Air Guard 100 in uw kantoor, winkel of huis
  • 1 toestel per 100m²
  • Stel in op automatische verneveling
  • Oplaadbare batterij
  • Eenvoudig te vervangen navullingen van 100 ml die minimaal een maand meegaan
  • Praktisch geruisloos

synbio

Contacteer ons voor
meer informatie, een omgevingsanalyse of offerte
+31 40 235 0697

Relevante pagina’s: