Nieuws

Q3 Facilities luchtontsmetting

Share this post

Revolutionaire luchtreiniger

Kiemvrije lucht door de Synbiose luchtreiniger.

Ongefilterde lucht bevat veel kleine, zwevende deeltjes, waarvan een deel kiemdragend is. Beheersing van de luchtkwaliteit wordt een belangrijk aandachtspunt in de toekomst. Wellicht kunnen we nieuwe pandemieën niet vermijden, maar we kunnen wel het risico verminderen door de lucht in afgesloten plaatsen zoveel als mogelijk kiem- en virusvrij te maken.

  • Met een toenemend aantal personen in een ruimte, neemt ook het gevaar voor besmetting met ziekteverwekkers via de ingeademde ruimtelucht toe. De aanwezigheid van één geïnfecteerde persoon is al voldoende om de hele zaak tot een besmetting-hotspot te maken. Het is immers bewezen dat griep en sars-achtige virussen geruime tijd overleven in aerosolwolken in de binnenlucht. Afstand houden is belangrijk maar helpt niet echt in een afgesloten ruimte waar de kiembelaste aerosolen zich uiteindelijk toch over heel de ruimte zullen verspreiden.
  • Deze kiemrijke aerosolwolken verspreiden zich als een rookwolk door de omgevingslucht. Klassieke airco-systemen of ventilatoren verergeren de situatie alleen maar. De Synbio Protection Shield luchtreiniger pakt de kiemdragers rechtstreeks aan en verrijkt de lucht met synbiose, dit zijn goede bacteriën bestaande uit pro-biotica + pré-biotica. Synbiose maakt niet alleen de kiemen en virussen onschadelijk, ze versterken tegelijkertijd ook de weerstand!
synbio

Synbiotische behandeling van kleine tot middelgrote ruimtes voor een gezonde leef- en werkomgeving.

Product:
De Synbio Air Guard is een ultrasoon mister voor Synbiotica.
Kan zeer snel in gebruik genomen worden als staand- of hangmodel.

Doel:
Een gezond microbioom vormen op alle binnenoppervlakken voor een verminderd risico op infecties.

Effecten:
Minder infecties, verminderde virale infectiviteit, gezuiverde ruimtes, minder allergieën, geurbestrijding.

Onze luchtreinigers bevatten de volgende veiligheidslabels:
ATCC klasse 1, QPS van het Europese voedselagentschap (EFSA), het EU Ecolabel en veel OECD veiligheidsrapporten, waaronder veiligheid van inademen.

ecolabel
atcc
oec
efsa

Contacteer ons voor
meer informatie, een omgevingsanalyse of offerte
+31 40 235 0697