Belijning magazijn

Belijning magazijn

Aanbrengen, onderhouden en verwijderen van Belijning en Grondmarkeringen in uw magazijn of op het parkeerterrein.


Q3-belijning-magazijn

Aanbrengen en verwijderen van belijning in magazijn

Door het aanbrengen van een kwalitatieve en duurzame belijning op de magazijnvloer verhoog je niet enkel de logistieke efficiëntie maar ook de structuur en veiligheid in uw magazijn. Deze belijning kan in alle maten, vormen en kleuren aangebracht worden. Voorbeelden zijn : looppaden, oversteekplaatsen, palletvakken en locatienummers, pictogrammen, vloer en muursignalisatie, …

Standaard voeren wij de belijning uit met een 2-componenten wegenverf, die via airless spuiten wordt aangebracht. Hierdoor kunnen haarscherpe lijnen, nevelvrij, gespoten worden. Indien een grote slijtvastheid vereist is voeren we de belijning uit met koudplastic of thermoplast. Deze techniek is vooral noodzakelijk op plaatsen waar vorkliften rijden.

Belijning door middel van voorgevormde thermoplastische markering

Een thermoplastische markering wordt op voorhand aangemaakt en ter plaatse met behulp van een brander op een droge ondergrond vastgehecht (gesmolten). Dit type van belijning is niet alleen eenvoudig aan te brengen, het is ook nog eens vele malen sterker dan de klassieke verfmarkering. De levensduur wordt tot 5x langer geschat! Een thermoplastische markering is erg slijtvast een bestand tegen mechanische invloeden, zoals krachten uitgeoefend door auto’s of vorkliften. Bovendien is het materiaal ook bestand tegen chemische invloeden van bijvoorbeeld strooizout of olie.

belijning parking

Aanbrengen en verwijderen van belijning op parkeerterrein

Door duidelijke, goed zichtbare parkeerplaatsen af ​​te bakenen, kunt u een veilige en overzichtelijk parkeergelegenheid bieden aan uw klanten, medewerkers en bezoekers. Gereserveerde plaatsen voor gehandicapten en elektrische wagens zouden ook aandacht moeten krijgen.

Voor grote parkeerterreinen met veel parkeervakken zetten wij een moderne, gemotoriseerde belijningsmachine in met meerdere spuitkoppen.

Een goede, strakke belijning, die geen tekenen van slijtage vertoont, is niet alleen belangrijk voor de functionaliteit van uw locatie, het verbetert ook de uitstraling van uw kantoor of bedrijf en laten zien dat u om het onderhoud van uw gebouw geeft.


Blijf niet met een probleem zitten, neem vandaag nog contact met ons op.

+31 40 235 0697

Relevante pagina’s: